Új fejléc, új menü, új élet

szolgálati közlemény
2021 május 21., 09:39

Ha minden jól megy, látszólag drámaian kis jelentőségű változás történt ma közös életünkben:

lecseréltük a fejlécet és a menüt a 444-en.

Sokan jeleztétek, hogy kinőttük a menüt, nem lehet elérni a blogokat (amikből most már van néhány), és a lap különböző egyéb részeit, podcastokat, hírleveleket stb. Az új menü ezen is változtat. A Kör tagjai segítségével teszteltük az elmúlt hetekben, nekik nagyon köszönjük a visszajelzéseiket.

Első ránézésre nem látszik - és nem is kell látszania -, de a 444 mögötti teljes technológiai infrastruktúrát is lecseréltük most. Ennek az az oka, hogy készülünk a teljes 444-re kiterjedő tagsági rendszer bevezetésére, ehhez viszont a háttérben át kellett alakítani egy csomó dolgot, ez is megtörtént most. Ha valamelyik 444-es mobilappon olvasol minket, elképzelhető, hogy az átállás után frissítened kell majd az alkalmazásod.

Designváltás, egyéb működési logikák átvariálása most még szándékosan nincs műsoron. Nem azért, mert nem gondolkozunk ilyesmiben, hanem mert próbálunk egyszerre csak ~egy dolgot módosítani, az sem triviális feladat. Szóval a következő hetekben, hónapokban jönnek még komoly változások, azokról is fogunk szólni.