Ez nem a cukros üdítők Európa-bajnoksága

foci-eb
2021 június 17., 07:49

Mintha a sportemberek nem kedvelnék annyira a cukros üdítőitalokat, merengtem el azután, hogy szerdán, a svájciak legyőzése után a meccs emberének választott, két gólt szerző Manuel Locatelli is elpakolta a szponzorkólát maga elől.

link Forrás

A trendet Cristiano Ronaldo, a portugálok sztárja kezdte hétfőn, a magyarok elleni meccs előtti sajtótájékoztatón. Miután leült az asztalhoz, undorral az arcán eltolta maga elől az üdítőket. "Agua" - magyarázta, egy vizesflakont lobogtatva. "Coca-Cola" - fejtegette fintorogva.

Locatelli nem kommentálta a tettét. Ronaldo mozdulata amúgy számszerűsíthető hatással volt, a Coca-Cola részvényárfolyama 1,6 százalékot zuhant másnap, a cég négymilliárd dollárt vesztett az értékéből.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.