A spanyolok is bejelentkeztek az Eb öngólja címre

foci-eb
2021 június 28., 16:56

Elég nagy fölényben kezdett a spanyol válogatott az Eb-nyolcaddöntőjében a horvátok ellen, de aztán jött a 20. perc, amikor Pedri jó 40 méterről hazapasszolt, de Unai Simón nem tudta lekezelni a labdát, átpattant a lábán, és mire a hálóba ért a játékszer, a kapus már össze is omlott.

link Forrás

Az öngólt a hazapasszoló Pedrinek adta az UEFA.

A spanyol kaput védő Simónnak volt már egy emlékezetes megmozdulása idén, a Koszovó elleni világbajnoki selejtezőn márciusban. Az mondjuk tisztán az ő sara volt.

link Forrás

Ez volt a 9. öngól a mostani Európa-bajnokságon, a korábbiakon összesen született ennyi. A mostani Eb-n eddigi legnagyobb bénázást a szlovákok kapusa, Dubrávka mutatta be, éppen a spanyolok ellen, amikor saját kapujába paskolta be a lehulló labdát.

link Forrás

A spanyolok még az első félidőben kiegyenlítettek a horvátok ellen, a szünetben 1-1.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.