Christina Aguilera szerint Britney Spears gondnokság helyett a lehető legnagyobb szabadságot érdemli

bulvár
2021 június 29., 16:47

Christina Aguilera Twitteren és Instagram sztorikban is támogatásáról biztosította Britney Spearst, aki múlt héten szólalt meg újra személyesen a bíróságon abban az évek óta húzódó perben, melyet az énekesnő indított az apja által fölötte gyakorolt, mindenre kiterjedő felügyelet ellen.

Christina Aguilera a 2019-es Amfar-gálán
photo_camera Christina Aguilera a 2019-es Amfar-gálán Fotó: GREGG DEGUIRE/Getty Images via AFP

Aguilera, aki gyerekkorában a Mickey Mouse klubban volt Britney Spears szereplőtársa, zenei karrierjük jó részében pedig a sajtó igyekezett ádáz riválisként beállítani őket, azt írta, az elmúlt napokban sokat gondolt Britney-re és mindarra, amit átélt.

„Elfogadhatatlan, hogy bármilyen nő vagy ember, aki szeretné irányítani a saját sorsát, nem élhet úgy, ahogy akar. A legkimerítőbb, legpusztítóbb és legmegalázóbb dolog, amit csak el lehet képzelni, az, ha olyan emberek hallgattatnak el, hagynak figyelmen kívül, félemlítenek meg vagy tagadják meg a támogatásukat, akik „közel” állnak hozzád. Azt a káros mentális és érzelmi rombolást, ahogy ez az ember lelkére hat, nem szabad könnyedén venni” - írta.

Christina Aguilera szerint minden nőnek joga van a saját testéhez, a saját reproduktív szerveihez, a magánélethez, a saját teréhez, a saját gyógyulásához és a boldogságához. Britney bírósági felszólalásából pedig úgy érezte, hogy az énekesnő felé sem együttérzést, sem tisztességet nem mutattak azok, akik hatalmat gyakorolnak fölötte.

link Forrás

„Meg vagyok győződve róla, hogy egy olyan nő, aki a többség számára elképzelhetetlen körülmények között és nyomás alatt dolgozott, a lehető legnagyobb szabadságot érdemli, hogy a legboldogabb életét élhesse. Megérdemel minden IGAZI szeretetet és támogatást a világon” - véli Aguilera.

Spears a meghallgatáson emberkereskedelemhez hasonlította az elmúlt éveket: 13 éve az apja gondnoksága alatt él, és az anyagiaktól kezdve a fogamzásgátlásig gyakorlatilag semmiben sem dönthet szabad akarata szerint. (People)