25 év után lemondott Britney Spears menedzsere, miután az énekesnő állítólag visszavonul

Popkult
2021 július 06., 06:23

Larry Rudolph, Britney Spears menedzsere levélben jelezte lemondását, a levelet pedig az énekesnő apjának és hivatalos gondnokának, Jamie Spearsnek küldte el. Lemondásának okaként az énekesnő „hivatalos visszavonulási szándékát” jelölte meg. A Deadline-hoz eljutott levél szerint Rudolph hangsúlyozta, hogy a gondnoksági ügyekben soha nem vett részt semmilyen szinten, ezért azokról nem tud részleteket, és azt is hozzátette, hogy az elmúlt két és fél évben egyáltalán nem beszélt Britney Spearsszel.

„Eredetileg Britney kérésére vettek fel, hogy segítsem őt a karrierjében. A menedzsereként úgy gondolom, Britney érdekében le kell mondanom, a szakmaki szolgálataimra már nincs szükség” – írja Rudolph, aki a levélben ehhez hozzáteszi: „Ma tudtam meg, hogy Britney hangot adott szándékának, hogy hivatalosan visszavonul”.

photo_camera Britney Spears és Larry Rudolph 2017 novemberében Fotó: GABE GINSBERG/Getty Images via AFP

Britney Spears 2008 óta, tizenhárom éve él apja felügyelete alatt. 2021. június 23-án egy bírósági meghallgatáson az apja gondnoksága alatt eltöltött elmúlt éveket emberkereskedelemhez hasonlította, és a gondnokság megszüntetését kérte a bírótól. A bíró ezt elutasította, Spears marad az apja felügyelete alatt.

Azóta az is kiderült, hogy Spearst a kirendelt ügyvédje megpróbálta visszatartani attól, hogy beszéljen, illetve hogy a meghallgatás után a Bessemer Trust pénzügyi cég, aki eddig az énekesnő pénzügyeit felügyelte Jamie Spearsszel együtt, visszalépett és lemondott Spears gondnokságáról. (Deadline/Variety)