A Victoria's Secret volt modellje azt állítja, kokainnal és szexszel akarták lefogyasztani

DIVAT
2021 július 07., 09:26

Bridget Malcolm, a Victoria's Secret volt modellje egy Instagramon közzétett videóban számolt be a modellkedés során szerzett tapasztalatairól, amik miatt anorexiás lett, és amiktől később poszttraumás stressz szindrómája alakult ki, írja a BuzzFeed.

Állítása szerint 2017-ben nem engedték a kifutóra, mert nagyobb melltartóméretre volt szüksége, mint korábban, de arról is beszélt, hogy 18 éves kora előtt nála jóval idősebb férfiak próbáltak a bizalmába férkőzni, és többször is volt szexuális zaklatás áldozata.

„Az ügynököm azt mondta, kokainozzak a fogyáshoz, és még kiskorú voltam, amikor azt mondta, szexeljek sokat, hogy fogyjak”

– mondta Malcolm, aki arról is beszélt a videójában, hogy alkohol nélkül gyakorlatilag nem tudott emberek közé menni, hogy rászokott a nyugtatókra, mindezt pedig még 18 éves kora előtt. a 26. születésnapján ideg-összeroppanást kapott, egy évig pánikrohamai voltak, és képtelen volt utcára menni.

Videója végén arról beszél, hogy már két éve józan, kigyógyulóban van az étkezési zavaraiból, boldog és kiegyensúlyozott.

A Victoria's Secret vezérigazgatója júniusban jelentette be, hogy arculatot váltanak, és a látványosan tökéletes külsejű, angyalszárnyakban kifutóra küldött modelleket lecserélik hét, „kitűnő eredményeket elért nőre, akiknek eltökélt célja, hogy pozitív változást hozzanak”.