Letartóztatták az Everton egyik 31 éves, válogatott sztárfocistáját gyerekek elleni szexuális bűncselekmény gyanújával

angol foci
2021 július 20., 10:32

A brit sajtó egybehangzó keddi értesülései szerint a rendőrség még pénteken letartóztatta az Everton egyik, meg nem nevezett, 31 éves sztárfocistáját, gyerekek elleni szexuális visszaélés gyanújával. A klub rövid közleményben erősített meg annyit, hogy rendőrségi nyomozás miatt felfüggesztették az első csapat egyik játékosát.

A játékost őrizetbe vétele és kihallgatása után óvadék ellenében kiengedték.

A Mirror bulvárlap szerint nem angol játékosról van szó, aki stabil kezdőnek számít a hazája válogatottjában. A Daily Mail szerint házas emberről van szó, akinek az otthonából a házkutatást végző detektívek több tárgyat is magukkal vittek, de a cikk nem részletezi, hogy számítógépekről vagy másról van-e szó.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy konkrétan mivel gyanúsítják az egyelőre meg nem nevezhető focistát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.