Három éve parkol egy autó Miskolcon, most már betört ablakokkal, pont a rendőrséggel szemben

idióta rekordok
2021 július 21., 07:08

Két héttel ezelőtt sokan olvasták a 444 cikkét arról, hogy akkor már egy hónapja parkolt úgy egy autó keresztben a miskolci Andrássy úton, a Hatodik utca kereszteződésének közelében, hogy teljes egészében eltorlaszolta a járdát plusz a mellette futó kerékpárút egyik sávját.

A kocsi baleset útján került oda, a közteresek élőben figyelték a térfigyelő kamerán át, ahogy a sofőrje a csattanás után kiszáll és elmenekül, majd a rendőrség is kiment intézkedni, de a roncsot mindketten otthagyták.

Miskolci olvasónkban, Attilában a hírt olvasva most feltámadt a lokálpatrióta büszkeség, ezért fényképekkel illusztrált levélben mutatta be, hogy

“Nem valami nagy durranás Miskolcon egy alig pár hete elhagyott gépkocsi, ebben a kategóriában valószínűleg a legfrissebb miskolcikum, mégis köszönettel tartozik Önnek a város, hisz ha nem kerül ki a téma a helyi portálokról, alighanem évek telhettek volna el intézkedés nélkül.”

Utóbbi erős állítás, de Attila konkrét bizonyítékot hozott rá. Ezt a piros Suzukit, ami erősen kifakult állapotban, leeresztett gumikkal

és betört ablakokkal parkol Miskolc egyik főútvonalán, az avasi lakótelepre vezető Szentgyörgy út szélén, nem messze a Fityma ABC-től:

a Google Maps alapján minimum 2018. júniusa óta, vagyis 3 éve és 1 hónapja. Lehet, hogy régebben ott rohad, de ennyire van fotóbizonyíték.

De van még egy csavar a sztoriban. Nézd meg jobban az utolsó előtti fotót! Igen, jól sejted, mit kell nézni. Ahogy miskolci olvasónk fogalmazott:

“A dolog pikantériája, hogy ez pontosan az avasi rendőrséggel szemközt van, a fotón látható az őrs előtt parkoló 3 rendőrautó is.”