Istenes Bence: Ha bármelyik fiam a saját neméhez fog vonzódni, ugyanúgy fogom szeretni és támogatni!

társadalom
2021 július 24., 15:11

Történik éppen a fővárosban a Pride, sok ezer fiatal vonult azért utcára Budapesten, hogy tudassák: mindenki azt szeret, akit akar. A mai felvonulásnak nyilván sajátos hangulatot ad a kormány új, pedofiltörvénynek nevezett törvénye, ami valójában összemossa a szexuális bűnözőket mindazokkal, akik máshogy szeretnek, mint ahogy azt a Fidesz szeretné.

Istenes Bence már korábban is jelezte, hogy szerinte a Család az család, a mai eseményre reagálva azonban feleségével, Csobot Adéllal közös képen üzenték, hogy nekik csak az a fontos, hogy a gyerekeik elfogadó világban éljenek.

link Forrás

Istenes Bence arról ír, feleségével együtt akkor is teljes szívvel támogatják gyereküket, ha esetleg kiderül, hogy saját nemükhöz vonzódnak, számukra csak az a fontos, hogy gyerekük boldog legyen.

„Én továbbra is egy nyitott, szabad, elfogadó, szeretetteljes világban hiszek! És ha bármelyik fiam a saját neméhez fog vonzódni, ugyanúgy fogom szeretni és támogatni! Szerintem nem politikai, nemi vagy etnikai hovatartozástól függ egy ember jelleme, hanem a viselkedésétől!!! Liebe, love, peace ❤️❤️❤️”