5-0-s összesítéssel verte ki a Felcsútot a világhírű lett csapat Európából

felcsút
2021 július 29., 19:51

Több tíz néző előtt lépett pályára a Puskás Akadémiának elnevezett felcsúti csapat az Európa Konferencia Liga selejtezőjében.

Az ellenfél a bivalyerős lett futball világhírű képviselője, az FK Rīgas Futbola Skola. Igen, a rigai futball iskola. Olyan keretük van, aminek a legértékesebb játékosát is kacagva venné meg a harmadosztályú fiókcsapatába a Felcsút.

A rigaiak egy hete idegenben sajnos meglepték a felcsúti legényeket, 3-0 lett oda. Most azért jobban ment a magyar foci szívcsakráját képviselő alakulatnak, otthon csak 2-0-ra kapott ki a Puskás Akadémia. Ha jól számoltam, kaput eltaláló lövése nem volt a felcsútiaknak.

Összesítésben 5-0 oda.

Abban lehet csak bízni, hogy a Felcsút itthon szépen lépked felfelé, a 2020-as bronzérem után 2021-ben már ezüstérmesek voltak az NBI-ben. Jövőre talán meglesz az arany, és akkor a BL-ben indulhat majd a Felcsút.

Hornyák Zsolt, a felcsútiak mestere a meccs után azt nyilatkozta, hogy sajnálja, hogy nem tudtak rúgni egy becsületgólt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.