Eddig a gazda kegyeiért versengő nők nézegették a teheneket, most már velük viselkednek úgy, mint a tenyészállatokkal

tévé
2021 augusztus 04., 16:50

Egyszerűen nem tudom – nem is akarom – elengedni az RTL gazdás társkereső realityjét, ami továbbra is prémium borzalmakat szállít minden hétköznap este.

Ott tartottunk, hogy Pista gazda kiválasztotta a számára szimpatikus nőket, akikkel randizni tervez a libái közt, illetve hogy Zoli gazda elvitte az egyik kiszemeltjét lángosozni a Nicki műgáthoz.

Sok víz nem folyt át azóta a duzzasztógáton, mindössze annyi történt, hogy a Győr-Moson-Sopronban tehenészetet vezető gazda időközben becsábította egy vadászházba Jázmint, akivel a gáton lángosozott, és akinek „tök puha a bőre”, így „aminek meg kellett történnie, az megtörtént”, és hogy folytassam az este izgalmait Zoli gazda tolmácsolásában: „Viszonylag úgy mondanám, hogy egymásnak estünk és szeretkeztünk.”

Na és itt jutunk el a kedd esti adáshoz, amiben a műsor abszurditása végre elérte a csúcsot: Zoli gazda úgy döntött, hazaviszi bemutatni a családjának mind a három, versenyben maradt lányt. Egyszerre.

És ha ez nem lett volna elég, Jázminnak a kapuban jutott eszébe, hogy elmondja a másik két lánynak, Zsófinak és Nórinak, hogy a gazdával pár nappal ezelőtt nem csak csókolóztak. „Igazából mi akkor kicsit... jól sikerült az ismerkedés, és hát szeretkeztünk konkrétan” – tisztázta a helyzetet a gazda.

"Úgy gondolta, hogy komolyan most idejövünk hárman, és akkor nemtudom, így kipróbálgatja az egyikünket, és akkor majd utána ha jó, akkor ő lesz, ha meg nem jó, akkor valamelyik másik? Vagy így nem vágom. Ez így nagyon gáz. Nekem nagyon nem pálya”

– jött rá a műsor lényegére Zsófi, aki pár perc múlva már lazán szeletelte a paradicsomot és az uborkát közös vágódeszkán szinte összekapaszodva a másik két lánnyal, miközben a gazda apja olyan megjegyzéseket tett, mint „kiváncsiak voltunk, hogy Zoli kiket válogatott ide”, vagy „Nóri, úgy veszem észre, te vagy a legcsendesebb”.

„Nagyon megnehezítitek a dolgomat, mert nincs bennetek hiba”

– mondta aztán a lányoknak a gazda, aki ezek után félrehívta a szégyenében kitartóan földet bámuló Nórit, hogy négyszemközt beszéljenek, majd miután visszatértek, a kellemesen határsértő családtagok kikérdezték őket mindenki előtt: „Tudhatunk egy kis részletet, hogy miről beszéltetek?” A gazda pedig, mintha Nóri nem ülne ott mellette, tételesen elmondta, miket mondott neki a lány, akit „borzasztóan intelligensnek” nevezett, jóformán csak az hiányzott, hogy megvizsgálják az egymás mellé felsorakoztatott lányok fogsorát, illetve kikérdezzék őket a korábbi esetleges nőgyógyászati problémáikról vagy kérjenek tőlük egy teljes vérképet.

Aztán a szülők vonultak félre Zoli gazdával, hogy elmondják neki, a három tenyészállat lány közül melyiket vásárolnák meg tartják a legszimpatikusabbnak. Nekik a „legtalpraesettebnek” Zsófi tűnt, akit a gazda korábbi elmondása szerint pont kiejteni készül, mert „nem látta annyira, hogy küzdene érte”, de abban igazat adott szüleinek, hogy „most mutatta meg igazán, hogy hogy viselkedik emberek között”.

(Nagy kép: Házasodna a gazda/RTL Klub)