Egy látogató mentette meg a bajba került aligátorgondozót egy utah-i állatkertben

külföld
2021 augusztus 17., 18:48
comments 3

Egy látogató sietett a bajba kerülő gondozó segítségére egy utah-i állatkertben, miután a gondozót megtámadta egy aligátor. Az esetről videó is készült:

A gondozó, akinek feladata a hüllő etetése volt, valamint az, hogy a látogatók szórakoztatására mutatványokra vegye rá az aligátort, az állat szája körül matatott, amikor az aligátor fogai az alkarjára záródtak, majd behúzta maga mellé a medencébe. A hős vendég, Donnie Wiseman ekkor sietett a gondozó segítségére, és lefogta az aligátort, amíg az el nem engedte a nőt.

Az állatkert közleményben fejezte ki háláját a látogatónak. (via 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt