Egy látogató mentette meg a bajba került aligátorgondozót egy utah-i állatkertben

külföld
2021 augusztus 17., 18:48
comments 3

Egy látogató sietett a bajba kerülő gondozó segítségére egy utah-i állatkertben, miután a gondozót megtámadta egy aligátor. Az esetről videó is készült:

link Forrás

A gondozó, akinek feladata a hüllő etetése volt, valamint az, hogy a látogatók szórakoztatására mutatványokra vegye rá az aligátort, az állat szája körül matatott, amikor az aligátor fogai az alkarjára záródtak, majd behúzta maga mellé a medencébe. A hős vendég, Donnie Wiseman ekkor sietett a gondozó segítségére, és lefogta az aligátort, amíg az el nem engedte a nőt.

Az állatkert közleményben fejezte ki háláját a látogatónak. (via 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.