Nem tudja esetleg, hogy ki mészárolta le ezt a negyvenhét madarat?

ÁLLAT
2021 augusztus 17., 08:17

Augusztus 9-én hét, majd pár nappal később további negyven madár elhullott tetemére bukkantak Tura és Hatvan között egy mezőgazdasági területen. Réti héják és egerészölyvek voltak, a közelükben pedig húsdarabokat találtak, amiket most megvizsgálnak, mert azt gyanítják, mérgezett eledelekről van szó.

photo_camera Az egyik áldozat. Forrás: Police.hu

A police.hu számolt be az esetről, ahol egy galériában további képek is segítenek az azonosításban. A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon - írják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.