Kétfarkú-akció a norvég nagykövetségnél: hadat üzentek, majd rögtön meg is adták magukat

POLITIKA
2021 augusztus 18., 15:47

„Megadjuk magunkat Norvégiának” címmel hirdetett meg egy eseményt a budapesti norvég nagykövetség épületéhez a Kétfarkú Kutya Párt szerda délutánra.

photo_camera Fotó: botost/444.hu

A párt aktivistái transzparensekkel vonultak a nagykövetséghez.

photo_camera Fotó: botost/444.hu
photo_camera Fotó: botost/444.hu

„Kiszámoltuk, hogy Magyarország gazdasági felemelkedésének egyetlen reális esélye, ha hadat üzenünk, AZONNAL megadjuk magunkat, ezáltal pedig norvég gyarmat leszünk. Mármost a Norvég Királyság elleni háború esetén ennek a csoportnak a tagjai elsőként adják meg magukat, és önkéntes norvég hadifoglyok lesznek” - írta a párt.

photo_camera Fotó: botost/444.hu

A performansz apropója a Norvég Alapok körüli konfliktus, erről itt írtunk bővebben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.