Rákay Philip tagadja, hogy tudatosan lócitromot tör a templomba járók orra alá

ÁLLAT
2021 augusztus 20., 17:13

Csak ideiglenesen állt saját kapuja előtt a konténer, reagálta Rákay Philip az ATV Híradójának, miután csütörtökön a Momentum arról közölt videót, hogy a budakeszi templomhoz hordják a lótrágyát Rákay lovardájából.

„Most sem arról van szó, hogy én tudatosan borsot vagy lócitromot törjek a templomba járók orra alá, tudatosan ide hordatom el valahonnan a lótrágyát, nem erről van szó, arról van szó, ahogy látszik, ez az istállóépület pontosan a templom telekhatára mellett található”

- mondta Rákay.

Szerinte eddig sem panaszkodtak a hívek, ahogy most sem érkezett hozzá jelzés a szagról. A Momentum Rákay tagadására úgy reagált, hogy "ha nem zavarta volna a kirándulókat, hozzájuk el sem jut a hír."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.