Vizsgálat indult Britney Spears ellen, mert állítólag rácsapott az egyik alkalmazottjára

bulvár
2021 augusztus 20., 06:15

Vizsgálat indult Britney Spears ellen, miután a házában dolgozó egyik alkalmazott bejelentést tett a rendőrségen, azt állítva, hogy vita közben az énekesnő megütötte - írja a BBC. A bejelentést hétfőn kapta a Ventura megyei seriff irodája, mely azt közölte, hogy a nyomozás eredményét megküldik az ügyészségnek, ahol majd mérlegelik, hogy indítanak-e eljárást Spearsszel szemben tettlegesség miatt.

photo_camera Britney Spears egy premieren 2019-ben. Fotó: VALERIE MACON/AFP

A tettlegesség enyhébb bűncselekménynek, szabálysértésnek számít Kaliforniában, amennyiben valaki egy másik emberrel szándékosan és törvénytelenül fizikai kontaktusba lép.

Az alkalmazott azt állítja, hogy a sztár egy vita során kiütötte a kezéből a mobiltelefonját. Spears ügyvédje, Mathew Rosengart tagadja, hogy Britney megütötte volna az illetőt, szerinte egy felfújt vitáról van szó, melynek során nem történt ütés, és így sérülés sem. Közleményében hozzátette, hogy a seriff irodája is elismerte, hogy ez egy nagyon enyhe szabálysértés.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.