Vizsgálat indult Britney Spears ellen, mert állítólag rácsapott az egyik alkalmazottjára

2021 augusztus 20., péntek 6:15

Vizsgálat indult Britney Spears ellen, miután a házában dolgozó egyik alkalmazott bejelentést tett a rendőrségen, azt állítva, hogy vita közben az énekesnő megütötte - írja a BBC. A bejelentést hétfőn kapta a Ventura megyei seriff irodája, mely azt közölte, hogy a nyomozás eredményét megküldik az ügyészségnek, ahol majd mérlegelik, hogy indítanak-e eljárást Spearsszel szemben tettlegesség miatt.

Britney Spears egy premieren 2019-ben. Fotó: VALERIE MACON/AFP

A tettlegesség enyhébb bűncselekménynek, szabálysértésnek számít Kaliforniában, amennyiben valaki egy másik emberrel szándékosan és törvénytelenül fizikai kontaktusba lép.

Az alkalmazott azt állítja, hogy a sztár egy vita során kiütötte a kezéből a mobiltelefonját. Spears ügyvédje, Mathew Rosengart tagadja, hogy Britney megütötte volna az illetőt, szerinte egy felfújt vitáról van szó, melynek során nem történt ütés, és így sérülés sem. Közleményében hozzátette, hogy a seriff irodája is elismerte, hogy ez egy nagyon enyhe szabálysértés.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt