„Te hazugozol, te politikai kisegítő iskolás hülyegyerek?” – kommentelte Rákay Philip a momentumos Hajnal Miklósnak

POLITIKA
2021 augusztus 23., 14:56

A Momentum csütörtökön számolt be arról, hogy bűz van a budakeszi templom mellett, mert oda hordják egy konténerbe Rákay Philip ménesbirtokáról a lótrágyát.

Rákay Philip 2013 őszén
photo_camera Rákay Philip 2013 őszén Fotó: Botos Tamás/444

Rákay Philip az ATV Híradójának azt mondta, csak ideiglenesen állt a saját kapuja előtt a konténer, hogy a budakeszi templomhoz hordják a lótrágyát Rákay lovardájából. „Most sem arról van szó, hogy én tudatosan borsot vagy lócitromot törjek a templomba járók orra alá, tudatosan ide hordatom el valahonnan a lótrágyát, nem erről van szó, arról van szó, ahogy látszik, ez az istállóépület pontosan a templom telekhatára mellett található”– mondta Rákay.

Azt mondta, eddig sem panaszkodtak a hívek, ahogy most sem érkezett hozzá jelzés a szagról, bár a Momentum erre úgy reagált, hogy ha nem zavarta volna a kirándulókat, hozzájuk el sem jut a hír.

A momentumos Hajnal Miklós pedig vasárnap arról írt a Facebookon, hogy Rákay „azt hazudta, hogy a lócitromos konténere »csak ideiglenesen állt« a 7400m2 telke melletti természetvédelmi területen. Rákay hazugságával ellentétben azonban a helyi lakosok nem most fotózták le először a konténerét, hanem januárig visszamenőleg is kaptunk róla képeket”.

link Forrás

„ITT A BIZONYÍTÉK, hogy több, mint 8 hónapja folyamatosan tárolta ott a lótrágyát… Hacsak nem állítja azt Rákay, hogy július-augusztusban »ideiglenesen« hó is esett Budakeszi és a Hegyvidék határán. Sőt, volt amikor két lótrágyás konténert is tárolt »ideiglenesen« ott, nem csak egyet!” – írja Hajnal Miklós, aki felszólította Rákayt, hogy „a HAZUGSÁGAIT HAGYJA ABBA”, és kezdésként „beismerhetné, hogy hosszú hónapokig tárolta valójában ott a lótrágyát, aztán pedig bocsánatot kérhetne azoktól, akiket ezzel zavart”.

Rákay Philip erre már kommentben reagált, így:

photo_camera Forrás: Hajnal Miklós/Facebook

Frissítés

Hajnal Miklós kommentben válaszolt Rákaynak:

photo_camera Forrás: Hajnal Miklós/Momentum

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.