A felcsúti országgyűlési képviselő elbüszkélkedett, hogy az országban oda érkezett a legtöbb támogatás

POLITIKA
2021 augusztus 24., 09:50

„A mi választókerületünkben 11 milliárd és 20 millió forintot sikerült idevonzani. Több programból” - büszkélkedett el a Felcsútat is magába foglaló térség fideszes országgyűlési képviselője a Puskás Akadémia mikrofonjának. Tessely Zoltán kiemelte, hogy talált többek közt

  • a Területi Operatív Program maradványforrást, 700 millió forintot,
  • de sikeresen csorgott a Magyar Falu Programból is, több mint 2,2 milliárd forint.
  • A legnagyobb összeg természetesen a kormánytól érkezett, "kiemelt társadalmi igények kielégítésére szolgáló kormánydöntés", 8,2 milliárd forint.

„Én arra is büszke vagyok, hogy ha 106 választókerületet nézzük, akkor ott mi az elsők közt vagyunk. Ha nem a legelsők. De szerintem igen.„

jelentette ki a támogatások nagyságáról Tessely.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.