Prostituáltként ábrázol egy ellenzéki politikusnőt a Ripost

POLITIKA
2021 augusztus 24., 07:17

„Van már magyar politikai prosti” - ez a legnagyobb felirat a Ripost címlapján és a hozzá tartozó képen Demeter Márta arcát egy falat támasztó prostituáltra montírozták, aki Jakab Pétert szólítja le az utcán.

Hirdetés a Ripost címlapjával.
photo_camera Hirdetés a Ripost címlapjával.

Demeter Mártának tavaly márciusban született gyermeke, terhessége alatt többször járt a bíróságon, miután érzékeny adatokat tett nyilvánossá. Egy hete jelentette be, hogy 2022-től a Jobbik frakciójában folytatná a munkáját.

A Ripost a 2018-ban létrehozott Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány része. Annak az óriási médiacsoportnak, amely az Orbán-kormány propagandacéljait szolgálja. A főszerkesztője Ómolnár Miklós.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.