Az új vadászati kiállítás szenzációja a fiatal Szájer József erdei Covid-bulijáról előkerült pompás olajfestmény

Lezárt tartalom a Kör tagjainak MŰVÉSZET
2021 augusztus 25., 04:04
comments 39

Mit tehet az ember, ha újságíró, és azt látja, hogy a kormánya világjárvány idején tízmilliárdokat költ egy vadászati világkiállításra és annak mellékeseményeire?

Hát elmegy megnézni, hogy ha már úgyis megcsinálják, akkor legalább jól lehet-e szórakozni az embermagasra tornyozott húszezreskötegek fényénél. Így kerültem a Városligetbe, azon belül is a Mezőgazdasági Múzeum előcsarnokába, a pár hét múlva nyitó - illetve egyes pletykák szerint esetleg mégsem nyitó - világkiállítás előeseménye, a Vadászat és vadászfegyverek Magyarországon című kiállítás megnyitójára.

Adófizető állampolgárként én már az épület előtt jól szórakoztam, mivel összeakadtam a Kovács Zoltán államtitkár környezetében minden nagyobb vadászeseményen felbukkanó, halálfejes tarkótetkót viselő, kopasz solymásszal.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt