Az új vadászati kiállítás szenzációja a fiatal Szájer József erdei Covid-bulijáról előkerült pompás olajfestmény

MŰVÉSZET
2021 augusztus 25., 04:04
comments 37

Mit tehet az ember, ha újságíró, és azt látja, hogy a kormánya világjárvány idején tízmilliárdokat költ egy vadászati világkiállításra és annak mellékeseményeire?

Hát elmegy megnézni, hogy ha már úgyis megcsinálják, akkor legalább jól lehet-e szórakozni az embermagasra tornyozott húszezreskötegek fényénél. Így kerültem a Városligetbe, azon belül is a Mezőgazdasági Múzeum előcsarnokába, a pár hét múlva nyitó - illetve egyes pletykák szerint esetleg mégsem nyitó - világkiállítás előeseménye, a Vadászat és vadászfegyverek Magyarországon című kiállítás megnyitójára.

Adófizető állampolgárként én már az épület előtt jól szórakoztam, mivel összeakadtam a Kovács Zoltán államtitkár környezetében minden nagyobb vadászeseményen felbukkanó, halálfejes tarkótetkót viselő, kopasz solymásszal.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.