Blikk: Szájer József egy 200 milliós nyaralóban húzza meg magát a Balatonnál

ÉLET
2021 augusztus 25., 07:33
comments 8

Mióta Szájer József a brüsszeli botránya óta visszavonulásra kényszerült, a saját stéggel rendelkező balatoni nyaralójában tölti a napjait - írja a Blikk. Teregetés közben le is fotózták a ház udvarán a Fidesz egykori vezető alakját, aki a lap szerint lefogyott, és fiatalosabb a külseje is.

A nyaralót 2014-ben vette Szájer, ő az egyedüli tulajdonosa. A Blikk a ház méretét 150 m2-re becsülte, mely az elhelyezkedés és a saját stég miatt alsó hangon 200 millió forintot érhet.

Az expolitikus olyan sikeresen rejtőzködik, hogy állítólag a közeli boltokban, éttermekben, fagyizókban sem tudta senki, hogy a környéken lakik.

Szájer József legutóbbi munkahelyén.
photo_camera Szájer József legutóbbi munkahelyén. Fotó: Emilie GOMEZ/© European Union 2019 - Source : EP


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.