Oszvald Marika nem, ismétlem, NEM hagyja abba a cigánykerekezést

2021 augusztus 25., szerda 9:19
8

Vasárnap még arról írt a Blikk, hogy Oszvald Marika abbahagyja a védjegyévé vált cigánykerekezést, mert 70 évesen már nem olyan a fizikai egészsége, mint régen, mellőznie kell a megterhelő táncos jeleneteket.

„Megöregedtem, az operett a fiatalok műfaja. (...) A korral el kell köszönni egy idő után a zenés-táncos feladatoktól. Nekem szerencsére kitolódott ez az idő, mert rám írták a szerepeket, de egy idő után nem is szabad flikk-fakkokat csinálni, mert az embernek kitörik a lába. Tényleg nem szabad kockáztatni, én sem szeretnék maradandó sérülést” - idézte akkor az Operettszínház szubrettjét a lap.

Oszvald Marika cigánykerékkel cáfolt. Fotó: RTL Reggeli

Szerdán viszont az RTL Reggeli című műsorában Oszvald Marika tisztázta, hogy félreértés történt az interjú során: „Valóban elmondtam, hogy elértem abba a korba, amikor már olyan szerepeket játszok, amik nem követelik meg, hogy cukaharázzak meg akrobatikázzak, mert az már a fiatalok dolga. És olyan fantasztikus prózai szerepeket kapok, amikben már nem illik cigánykerekezni, ezt értették félre valószínűleg” - mondta. De nem arról van szó, hogy nem tudja megcsinálni, és az önálló fellépésein várják és örülnek is a nézők, ha „odacsap egyet”.

„Ne ijesztgessék a rajongóimat! Olyan cikkek jelentek meg, hogy Oszvald Marikának vége” - üzente.Nem tudom, hogy vannak vele, nekem nagy kő esett le a szívemről. Ha Oszvald Marika nem cigánykerekezne, az olyan lenne, mintha nem kelne fel reggel a nap.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt