Szájer perel a Blikkben megjelent fotók miatt

2021 augusztus 25., szerda 16:30
16
Szájer József, az Európai Néppárt alelnöke beszédet mond az Először szabadon című időszaki kiállítás megnyitóján a budapesti Terror Háza Múzeumban 2015. június 15-én. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Szájer József a honlapján jelentette be, hogy jogi eljárást indít, miután a Blikk fotókat közölt róla, amiken balatoni ingatlanja udvarán látható, és megírta, hogy A kb. 150 m2-es nyaralót 2014-ben vette Szájer egyedüli tulajdonosként, ami az elhelyezkedés és a saját stég miatt 200 milliót is érhet.

Szájer ezt a közleményt adta ki:

„A mai napon egy napilap cikket és több fotót közölt rólam. A cikkben valótlan állítások és magántermészetű személyes adatok szerepelnek. Magyarországon a személyes adatokat, a képmást és a magánélethez való jogot törvény védi, azok megsértése törvénytelen. Sem a képek sem az adatok nyilvánosságra hozatalához nem járultam hozzá, azzal a lap a személyiségi jogaimat megsértette. Az ügyben jogi eljárást indítok.”

A Fidesz alapítótagja és az Alaptörvény szerzője azután mondott le az EP-képviselői mandátumáról, hogy Brüsszelben a kijárási szabályokat megszegve elment egy meleg szexpartira, ahonnan a rendőri razzia elől az ereszcsatornán menekült, de elkapták, és még ecstasyt is találtak a táskájában.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt