Ellopták Tom Cruise BMW-jét a Mission: Impossible forgatása alatt

külföld
2021 augusztus 27., 14:10

Ellopták a birminghami Grand Hotel elől Tom Cruise BMW-jét - írta meg a BBC News pénteken.

Cruise a Mission: Impossible hetedik részét forgatja Birmingham környékén.

A BMW X7-es típusú autót kedden a Church Streetről lopták el, de röviddel később meg is találták - közölte a helyi rendőrség.

A kocsira Smetwick közelében bukkantak rá. A rendőrség nyomozást indított a lopás ügyében.

A The Sun értesülése szerint a kocsiban sok ezer font értékű csomag is volt, amikor elvitték.

A forgatás miatt a birminghami Grand Central bevásárlóközpont egy részét vasárnaptól szerdáig lezárták. A színész rajongói lelkesen számoltak be róla a sajtónak, hogy látták a sztárt az Asha's indiai étteremben. Cruise a közlekedési rendőrség tisztjeivel is fotózkodott a városban tartózkodása alatt, és a város polgármesterével, Muhammad Afzallal is találkozott. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.