Beperelte a szüleit, amiért kidobták a pornógyűjteményét, 30 ezer dollárt ítélt meg neki a bíróság

augusztus 28., szombat 12:24
2
Fotó: GABRIEL BOUYS/AFP

Egész pontosan 30 441 (nagyjából 9 millió forintnak megfelelő mennyiségű) dollárt kell fizetnie a 43 éves David Werking szüleinek, miután fiuk beperelte őket egy michigani bíróságon. A Werking-szülők bűne az volt, hogy kidobták a fiú éveken át gyűjtögetett pornómagazin- és videókollekcióját.

David 2016-ban elvált, hazaköltözött, tíz hónapot töltött szüleinél, Grand Havenben. Miután új otthont talált magának, 12 doboznyi gyűjteményét új címére küldette. Azok a dobozok azonban sosem érkeztek meg. Apja valamit félreérthetett, mert később üzent is a fiának, hogy ne aggódjon, kidobta a kukába a feleslegesnek hitt pornógyűjteményt.

David perre ment az ügyben és tavaly decemberben nyert is, miután a bíró nem fogadta el a szülők jogi képviselőjének érvelését arról, hogy a ház tulajdonosaiként Werkingéknek joguk volt kidobni a gyűjteményt.

A férfi az általa becsült kár háromszorosát, 87 ezer dollárt szeretett volna bevasalni a szülein, végül be kell érnie ennek a harmadával a csütörtöki ítélet értelmében. A szülőknek további 14 500 dollárt kell fizetniük a fiú ügyvédjének is. (Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt