Kásler Miklós lovagkeresztet adott a Pesti Srácok főszerkesztőjének

ünnep
2021 augusztus 28., 06:17
comments 5

Bayer Zsolt és Bencsik András után mostantól Huth Gergely, a Pesti Srácok nevű kiadvány főszerkesztője is a mellére tűzheti a Magyar Érdemrend lovagkeresztjét. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere pénteken adta át a magyar állam által adományozható legmagasabb kitüntetést a kormányhű médiaszemélyiségnek az állami ünnep alkalmából a Pesti Vigadóban.

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere átadja a Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést Huth Gergelynek, a Pesti TV programigazgatójának, a PestiSrácok.hu főszerkesztőjének az állami ünnep alkalmából a Pesti Vigadóban
photo_camera Kásler MIklós Huth Gergely kezébe adja a lovagkeresztet rejtő dobozt, miközben mindketten fehér kesztyűt viselnek Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA

A hivatalos indoklás szerint Huth számos nemzeti ügy felkarolását és képviseletét, valamint a határon túli magyarság életének bemutatását is szívügyének tekintő, példaértékű újságírói és televíziós tevékenysége elismeréseként kapta kézbe a lovagkeresztet.

Valóban sokat látni a tévében, ennek fontos fejezete volt a Sajtóklubban való szereplése, ahol egyszer azt mondta Kocsis-Cake Olivio parlamenti képviselőről: „itt a bizonyíték arra, hogy aki megtanul magyarul, még nem lesz magyar”. Azonban mióta Mészáros Lőrinc pénzéből létrehozta a Pesti TV-t, már nem segít Bayeréknek a világ megfejtésében. Ugyanakkor a Pesti TV-nek nem csak a nézettségével vannak gondjai, nemrég a tulajdonos indított vizsgálatot a csatornánál tapasztalt pénzköltések miatt.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.