Kásler Miklós lovagkeresztet adott a Pesti Srácok főszerkesztőjének

ünnep
2021 augusztus 28., 6:17
comments 7

Bayer Zsolt és Bencsik András után mostantól Huth Gergely, a Pesti Srácok nevű kiadvány főszerkesztője is a mellére tűzheti a Magyar Érdemrend lovagkeresztjét. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere pénteken adta át a magyar állam által adományozható legmagasabb kitüntetést a kormányhű médiaszemélyiségnek az állami ünnep alkalmából a Pesti Vigadóban.

photo_camera Kásler MIklós Huth Gergely kezébe adja a lovagkeresztet rejtő dobozt, miközben mindketten fehér kesztyűt viselnek Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA

A hivatalos indoklás szerint Huth számos nemzeti ügy felkarolását és képviseletét, valamint a határon túli magyarság életének bemutatását is szívügyének tekintő, példaértékű újságírói és televíziós tevékenysége elismeréseként kapta kézbe a lovagkeresztet.

Valóban sokat látni a tévében, ennek fontos fejezete volt a Sajtóklubban való szereplése, ahol egyszer azt mondta Kocsis-Cake Olivio parlamenti képviselőről: „itt a bizonyíték arra, hogy aki megtanul magyarul, még nem lesz magyar”. Azonban mióta Mészáros Lőrinc pénzéből létrehozta a Pesti TV-t, már nem segít Bayeréknek a világ megfejtésében. Ugyanakkor a Pesti TV-nek nem csak a nézettségével vannak gondjai, nemrég a tulajdonos indított vizsgálatot a csatornánál tapasztalt pénzköltések miatt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt