Karácsony a Fidesz-petícióról: Félnek a fiúk, van is rá okuk

POLITIKA
2021 augusztus 29., 11:27
comments 3

Kocsis Máté frakcióvezető vasárnap reggel jelentette be, hogy a Fidesz szeptember 1-jétől petíciót indít Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! címmel, a célja pedig emlékeztetni az embereket, hogy akik hatalomra akarnak kerülni, ugyanazok, mint „akik 2002 és 2010 között tönkretették az országot”.

Karácsony Gergely
photo_camera Karácsony Gergely Fotó: botost/444.hu

A petíció egyik démonizált alakja, Karácsony Gergely máris reagált a petíció hírére Facebook oldalán:

„Félnek a fideszes fiúk, van is rá okuk. Több mint tíz év teljhatalmú kormányzás után ennyire telik tőlük: ellenzékellenes kampányt indítanak azzal a kimagasló kreatív teljesítménnyel, hogy Stop Karácsony. (...) Igaz, tényleg nagy a tét. Nekik is. Ők azért küzdenek, hogy szabadlábon maradhassanak. Mi meg Magyarország szabadságáért. Az előválasztás kitűnő alkalom arra, hogy megmutassuk, okkal féltik a hatalmukat, a kivagyi, pökhendi, mohó és önző uralkodásukat. Mert el fogjuk őket zavarni, és ez, a kormányváltás az előválasztáson kezdődik” - írta.

Egyúttal a főpolgármester megragadta az alkalmat és felsorolt néhány dolgot, amit megállíthatna a kormány, pl. az érzéketlen járványkezelést, a szétzilált közoktatást vagy Európa legmagasabb áfáját. Meg persze Orbán Viktort.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.