Bayer Zsolt nekiment Csányi Sándornak, amiért az MLSZ-elnök meccsre hívta Karácsonyt és Fekete-Győrt

2021 augusztus 30., hétfő 9:30
28

Karakán elnök úr címmel jelentetett meg egy kifakadást a blogján a Fidesz vezérpublicistája. Ebből úgy tűnik, Bayer Zsolt kiakadt Csányi Sándorra, amiért az MLSZ elnöke kiállt Karácsony Gergely és Fekete-Győr András mellett, akiket a fideszes Budai Gyula arra szólított fel, hogy ne járjanak ki a magyar válogatott meccseire.

Bár az ország egyik leggazdagabb embere valahogy egyet sem kapott a Bayer által rendszeresített jelzőkből, és különböző testnedvekkel sem azonosította, de odáig azért elmerészkedett, hogy idézőjelbe tette, hogy Csányi kiállása karakán vagy bátor lett volna.

Fotó: Kocsis Máté/Facebook

Majd felkérdezte Csányit, miért nem szólalt fel „az olimpiát ellehetetlenítő politikai aláírásgyűjtés ellen”, vagy amikor az ellenzék a járvány miatt tiltakozott UEFA meccsek befogadása ellen. „S próbálok emlékezni, mikor is szólalt fel elnök úr felháborodottan, hogy a baloldal hagyja már abba a stadion építések elleni őrjöngését. És próbálok emlékezni, mikor és mekkora vehemenciával állt ki elnök úr (meg a többi sportvezető) a kormány sportot támogató politikája mellett” - írta Bayer. Majd arra is tett egy utalást, hogy Csányi talán csak helyezkedni akar ezzel a lépéssel:

„Meg aztán, közelednek a választások is, igaz, elnök úr?”

Végül az olvasóit arra szólította fel, hogy a válogatott következő meccsén részesítsék „megfelelő fogadtatásban a stadionba kilátogató Karácsonyt meg Fekete-Győrt”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt