Egy erdélyi úton kihajolt az autóból, hogy medvéket fotózzon, és pont az történt, amire ilyenkor számítani lehet

ÁLLAT
2021 augusztus 30., 10:06
comments 6

Megjelent egy videó, amin egy autó közvetlenül megáll a Transzfogarasi úton kajára váró medvék mellett, majd az anyósülésről az egyik utas kihajol az ablakon, hogy egészen közelről fotózza le az egyik állatot, amire az persze odakap. Pedig a román hatóságok többször figyelmeztették a lakosságot arra, hogy a medvéket nem szabad etetni, és lehetőség szerint kerülni kell őket.

link Forrás

A Transzindex által idézett Hotnews szerint jelenleg nincsenek információk arról, hogy személyi sérülés történt-e, a hatóságok pedig nem reagáltak az esetre. (Transindex)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.