Az utcán gyűjti az ellenzékellenes aláírásokat a Fidesz

POLITIKA
2021 augusztus 31., 08:08

Szerte az országban, minden választókerületben gyűjti az aláírásokat a Fidesz a „Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” című petíciójához, egészen október 23-ig. Vagyis a kormánypárt is jelen lesz az utcákon azokban a hetekben, amikor az ellenzéki oldalon az előválasztási kampány zajlik.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője azt mondta a Magyar Nemzetnek, hogy a petícióval a Gyurcsány-korszakra akarják emlékeztetni az embereket.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. október 21-én.
photo_camera Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. október 21-én. Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.