Dézsi Csaba: Isten éltesse sokáig Borkai Zsoltot!

ünnep
2021 augusztus 31., 08:34
comments 6

56 éves lett Borkai Zsolt, Győr korábbi fideszes polgármestere, akiről 2019-ben az önkormányzati választások idején kerültek elő adriai szexpartis felvételek egy hajóról. A társaságban a fiatal nők mellett ott volt Rákosfalvy Zoltán kaszinótulajdonos ügyvéd is.

A botrány ellenére Borkai megnyerte a polgármester-választást, végül mégis le kellett mondania, utódjául pedig a Fidesz új jelöltjét, Dézsi Csaba Andrást választották. Ő most az alábbi sorokkal köszöntötte elődjét:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt