Paralimpia: bronzérmes lett a sportlövő Dávid Krisztina

sport
2021 augusztus 31., 05:57

A P2-es kategória magyar indulója, Dávid Krisztina – aki egy szívműtét közben történt műhiba miatt került kerekesszékbe hatévesen – bronzérmet nyert légpisztolyban kedden a tokiói paralimpián.

photo_camera Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A 60 lövéses alapversenyben 570 körrel második lett a 18 fős mezőnyben. A nyolcas döntőben, melyben nulláról kezdtek, tíz lövést követően a negyedik helyen állt, majd visszább csúszott, de azután szépen kapaszkodott följebb, és végül a kieséses szakasz ötödik dupla lövése után esett ki, ezzel harmadik lett. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.