82 milliárdért épít elkerülő utakat a kormány

POLITIKA
2021 szeptember 01., 04:10
comments 3

„Hangsúlyeltolódásra lehet számítani az állami infrastrukturális projekteknél” - írja a Világgazdaság. A lap szerint ugyanis már nemcsak új gyorsforgalmi utakban látja az aszfaltozást a kormány, hanem az elkerülő utak világra jöttében is.

A következő években összesen 82 milliárd forintot szán a kormány főúti, városi elkerülő utak, illetve csomóponti és hídfejlesztések megvalósítására.

Első körben például Zirc, Baja, Etyek, Győr, Hatvan, Környe, Siófok, valamint Soltvadkert elkerülő útjának engedélyeztetése és terveztetése, majd kivitelezése valósulhat meg. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.