82 milliárdért épít elkerülő utakat a kormány

POLITIKA
2021 szeptember 01., 04:10
comments 3

„Hangsúlyeltolódásra lehet számítani az állami infrastrukturális projekteknél” - írja a Világgazdaság. A lap szerint ugyanis már nemcsak új gyorsforgalmi utakban látja az aszfaltozást a kormány, hanem az elkerülő utak világra jöttében is.

A következő években összesen 82 milliárd forintot szán a kormány főúti, városi elkerülő utak, illetve csomóponti és hídfejlesztések megvalósítására.

Első körben például Zirc, Baja, Etyek, Győr, Hatvan, Környe, Siófok, valamint Soltvadkert elkerülő útjának engedélyeztetése és terveztetése, majd kivitelezése valósulhat meg. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt