A közpénz-százmilliókkal kitömött CÖF is csatlakozik a Fidesz petíciógyűjtéséhez

POLITIKA
2021 szeptember 1., 10:04
comments 4

„A magyar társadalom többségének nehéz elviselni, hogy két olyan ember vezeti az ellenzék előválasztási cirkuszát, akik hazugságaikkal próbálják félrevezetni az embereket.” - indokolja közleményében a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány azt, hogy csatlakoznak a Fidesz-KDNP Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciójához. A közpénz-százmilliókkal kitömött szervezet, ami minden idők Békemenetét ígéri októberre, arról ír, hogy

„Cirkuszi bohóckodásukból az embereknek elege van. Akik kilopták honfitársaik szájából a kenyeret és csődhelyzetbe kormányozták Magyarországot, ne próbáljanak külföldi segítséggel ismét kormányra kerülni.”

Állítják, hogy "bizonyosan milliós nagyságrendben fogjuk aláírni a petíciót, ezzel üzenve, hogy a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát." A közleményt azzal zárják, hogy

„A politikai és gazdasági múlt bűnös kísérteteinek békés, szellemi harcos fellépéssel adunk örök érvényű leckét.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt