A közpénz-százmilliókkal kitömött CÖF is csatlakozik a Fidesz petíciógyűjtéséhez

POLITIKA
2021 szeptember 01., 10:04
comments 4

„A magyar társadalom többségének nehéz elviselni, hogy két olyan ember vezeti az ellenzék előválasztási cirkuszát, akik hazugságaikkal próbálják félrevezetni az embereket.” - indokolja közleményében a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány azt, hogy csatlakoznak a Fidesz-KDNP Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciójához. A közpénz-százmilliókkal kitömött szervezet, ami minden idők Békemenetét ígéri októberre, arról ír, hogy

„Cirkuszi bohóckodásukból az embereknek elege van. Akik kilopták honfitársaik szájából a kenyeret és csődhelyzetbe kormányozták Magyarországot, ne próbáljanak külföldi segítséggel ismét kormányra kerülni.”

Állítják, hogy "bizonyosan milliós nagyságrendben fogjuk aláírni a petíciót, ezzel üzenve, hogy a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát." A közleményt azzal zárják, hogy

„A politikai és gazdasági múlt bűnös kísérteteinek békés, szellemi harcos fellépéssel adunk örök érvényű leckét.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.