Beleparkolt a Dunába, hogy elrejtse a lopott autót a rendőrök elől

bűnügy
2021 szeptember 01., 15:56
comments 3

Hétfőn Vácnál találtak egy félig elmerült autót a Dunában, de mivel sem benne, sem a környékén nem találtak senkit, nem igazán lehetett tudni, mit keresett ott. Most a rendőrség kiderítette, hogy a kocsit egy 24 éves tereskei férfi vezette folyóba, aki előző nap egy romhányi családi ház mellől lopta el. Rétságig el is jutott vele, itt azonban a rendőrök észrevették a körözésben szereplő járművet, és egészen Vácig üldözték. Itt azonban a férfi eltűnt. Később kiderült, hogy

az autót egyenesen a Dunába vezette, hogy elrejtse, és elkerülje a felelősségre vonást.

photo_camera Ide parkolt Fotó: police.hu

Kedden azonban elkapták, és az is kiderült, hogy még februárban a Balassagyarmati Járásbíróság már egyszer eltiltotta a vezetéstől. Most a rendőrség kezdeményezte a letartóztatását. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.