Orbán Viktor lement kommentelőbe Galla Miklós posztja alatt

2021 szeptember 1., szerda 14:27
10

A miniszterelnök, aki 2006 óta nem hajlandó nyilvános vitára kiállni, és újságírói kérdésekre is csak rendkívül ritkán válaszol, rendes interjút itthon pedig csak kormánypárti lapoknak ad, szerdán kommentben reagált Galla Miklós nyílt levelére, amiben a humorista arra panaszkodott, hogy nem kapta meg a Karinthy-gyűrűt az MTVA kuratóriumától.

A közelmúltban nagyon súlyos sérelem ért. Az MTVA kuratóriuma februárban nekem ítélte a Karinthy-gyűrűt, öt hónapig hitegettek, hogy megkapom, majd júniusban elfogadható indoklás nélkül visszavonták. Az okokkal kapcsolatban kiszivárgott információk szerint: A.: Csatlakoztam Karácsony Gergely 99 mozgalmához, B.: Nyilvánosan meztelenkedtem. Egyikből sem igaz egy szó sem, semmi valóság alapjuk nincs, teljes fikció mindkettő. Rágalmak” -írta Galla, aki a meztelenkedést egyébként elismerte, de szerinte nem ez volt a kizáró ok, mert már a jelölés előtt is meztelenkedett.

Mivel az MTVA azóta sem reagált a megkereséseire, most Orbánhoz fordult: „Tisztelt Miniszterelnök úr, egész életemben csak azzal foglalkoztam, hogy a Kedves Közönséget megnevettessem, illetve a dalaimmal szórakoztassam. Kérem, intézkedjen, hogy a negyven év munkájával kiérdemelt Karinthy-gyűrűmet megkapjam, visszatérhessek a Rádiókabaréba és a Petőfi Rádió tűzze műsorára a világszínvonalú dalfelvételeimet. Köszönöm.Nem akarom elhinni, hogy nekem, aki soha életemben nem politizáltam, csak egy kormányváltás után rendeződhet a helyzetem.” (Egyébként Galla 2015-ben fellépett a Fidelitas kongresszusán.)

Itt tartunk Forrás: Galla Miklós/Facebook

Erre reagált Orbán Viktor Facebook oldala, a poszt alatti kommentben azt írta:

„Sajnos nem én vagyok a gyűrűk ura. De az angol humort bírom. Hajrá!”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt