Korábbi árának többszöröséért kerül újra árverésre a félig ledarált Banksy-kép

MŰVÉSZET
2021 szeptember 03., 16:50

Ismét eladó lesz az a Banksy-kép, ami három éve egy aukción félig ledarálta magát, miután valaki megvette 1 millió fontért.

A korábban Girl With Balloon (Lány lufival) címet viselő alkotás azóta Love is in the Bin (Szerelem a kukában) névre lett keresztelve, tulajdonosa pedig sokat kereshet rajta: az árverést szervező Sotheby’s aukciós ház szerint a kép 4-6 millió fontért kelhet el.

link Forrás

A képre még egy hosszú turné vár az októberi aukció előtt: Londonban, Hongkongban, Tajpejben és New Yorkban is ki fogják állítani. (AP via Telex)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.