Erdogan egy színpadon ütögette egy kisfiú fejét

külföld
2021 szeptember 05., 14:43
comments 4

A török elnök épp a magyar politikából is jól ismert politikai pedofíliát gyakorolta egy alagút átadóján Rize tartományban. Sok gyereket felvitt arra a színpadra, ahol szimpatikus politikustársaival együtt fürödtek a mérnöki teljesítmény sikerében. Köztük volt egy ötéves forma kisfiú, akit pont Erdogan elé állítottak és egy ollót adtak a kezébe, hogy amikor kell, majd átvágja a szalagot.

Úgy tűnik azonban, hogy a török elnök programszervezői nem találkoztak még ötéves gyerekekkel. Ha ugyanis egy szalag van egy kisfiú szeme előtt és egy olló van a kezében, akkor az a szalag nagyon rövid időn belül el lesz vágva.

Ezzel a jelenséggel mintha a török elnök sem talákozott volna még. Ő, aki elvileg négy gyereket nevelt fel

a mikrofonnal a kezében többször is megüti a kisfiú fejét.

link Forrás

(borítókép: Halil Sagirkaya / Anadolu Agency via AFP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.