Ez nem az a konzultáció: most szavazhat a Fertő tóról

természetvédelem
2021 szeptember 05., 16:08
comments 1

„Mivel érdemi társadalmi egyeztetés sosem volt, ezért indítottunk egy konzultációt (mimást), hogy felmérjük a Fertő tóhoz látogatók igényeit” - ezt írta a 444-nek annak a Momentum Mozgalom soproni helyi szervezetének aktivistája. Ők indítottak egy oldalt, ahol szavazni lehet különböző témakörökben a Fertő-parti fejlesztés kapcsán.

A fertokonzultacio.hu címen érhető el a szavazólap és nem pusztán arra kíváncsiak, hogy a kitöltő szerint kell-e vagy sem a Fertő tó fejlesztése. Ennél sokkal részletesebben lehet kifejteni a véleményünket. A Fertő tónál 30 milliárdból készülő gigaberuházás különböző részleteiről már többször írtunk. Ebben a videóban össze is foglaltuk, mi történik ott:

Az a videóban is lehangzik, hogy senkinek sem azzal van baja, hogy az eddig lepusztult egykori stranddal kezdenek valamit.


(Borítókép: Pap Martin)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt