Közel egymillió lájknál jár a videó, amin egy lány Powerpoint prezentációban tudatja a szüleivel, hogy sztripper

ÉLET
2021 szeptember 06., 07:35
comments 1

A Powerpoint prezentációknak sokszor már a gondolatuk is unalmas, kivéve, ha abban épp azt jelenti be valaki a szüleinek, hogy rúdtáncolással keresi a pénzt. Egy portlandi nő nemrég úgy döntött, egy szimpla ebédlőasztalnál könyöklős feszengős beszélgetés helyett az új és egyáltalán nem mellékesen szeretett munkájáról így beszél először, az erről készült videót pedig a húga töltött fel a TikTokra, ahol a poszt már közel egymillió lájkot kapott.

Spoiler: végül senki nem sírt, a videó leírása szerint pedig az anya azt mondta, őt is meglepte, de büszke a lányára.

link Forrás

A prezentációt azzal kezdte, hogy elmondta, nem kell megijedni, mert nem terhes, és nincs veszélyben, majd miután ezt tisztázta, a következő dián már közölte is:

”Sztriptíztáncosnő vagyok! Vagyis rúdtáncos vagyok egy sztriptízbárban, és imádom!”

Majd hogy tovább oldja a feszültséget, felolvasott és azonnal meg is válaszolt pár „gyakori kérdést”, például hogy mit és mit nem tartalmaz a munka, hogy tényleg szereti-e, és hogy adózik-e utána.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.