Mindegyik momentumos összegyűjtötte az előválasztáson induláshoz szükséges ajánlásokat

POLITIKA
2021 szeptember 06., 10:21
comments 6

„A Momentumnak 56 képviselőjelöltje és egy miniszterelnök-jelöltje lesz az előválasztáson” – jelentette be Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje hétfői sajtótájékoztatóján, amin Szél Bernadett független parlamenti képviselő, valamint Hajnal Miklós, a Momentum kampányfőnöke és képviselőjelöltje is részt vett.

Fekete-Győr azt mondta, az elmúlt két hétben 65 ezer ajánlást gyűjtöttek, amiből 25 ezret ő kapott, vagyis mindegyik momentumos összegyűjtötte az előválasztáson induláshoz szükséges ajánlásokat.

Úgy fogalmazott, „a következő két hétben is megyünk tovább, én is személyesen fogom felkeresni az embereket, ajtóról ajtóra fogok bekopogni”, hogy „elhozzuk Magyarországra azt a következő időszakot, amelyet végre demokráciának és jogállamnak nevezhetünk”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.