Az ország legjobb, még ismeretlen zenei előadóit keresi a Kikeltető

ZENE
2021 szeptember 08., 07:48

Ismét keresi a tehetségeket a Kikeltető, az ország tán legjobb zenei tehetségkutatója. A Kikeltetőt nyolc évvel ezelőtt indította el a Keretblog, és olyan előadók váltak ismertté a program által, mint mondjuk az Analog Balaton, a Carson Coma, a Platon Karataev, Krúbi, a Megtűrtek vagy az Agavoid.

Október 3-áig lehet jelentkezni, egyedüli alkotók és zenekarok jelentkezését is várják. Műfaji megkötések sincsenek, gitáros dolgok, hiphop, techno meg bármi más is mehet.

A jelentkezéshez egyetlen dalt kell elküldeni, ez lehet demo vagy profi felvétel. A zsűri válogatja majd ki a 12 kedvencét, ők pedig félórás klubfellépési lehetőségen bizonyíthatnak, amiről felvétel is készül. Újabb szavazás jön, és a legjobbnak ítélt előadók majd január elején léphetnek fel a döntőben. Részletek a Kikeltető honlapján.

A korábbi évek indulóinak videóival ezen a playlisten lehet ismerkedni, mi most kiemeltük egynek a remek MA'AM fellépését:

link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.