Rihanna beperelte az apját, aztán kibékülhettek

bulvár
2021 szeptember 08., 19:20

Szeptember 22-én lett volna a tárgyalás, de Rihanna végül elállt az apja ellen indított pertől, a hírek szerint sikerült megállapodniuk.

Az énekesnő 2019-ben fordult bírósághoz, mert az apja Fenty Entertainment néven indított tehetségkutató vállalkozást. Ez azért zavarta, mert szerinte a név azt sugallja, hogy neki is köze van a céghez, pedig nincs. Rihanna is alapított ugyanis egy szépségápolási céget, amit a vezetékneve után Fentynek nevezett el. Ezenkívül azt állította, hogy az apja egy ideig úgy reklámozta a saját cégét, mintha ő is részt venne benne, ráadásul az engedélye nélkül próbált neki koncerteket szervezni.

Rihanna, a világ leggazdagabb zenésze régóta rossz viszonyban van az apjával, aki alkohol- és drogproblémákkal is küzdött.

photo_camera Fotó: ANGELA WEISS/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.