Épp akkor járt Szardínián és Nápolyban a NER magángépe, amikor Szijj László luxusjachtja

2021 szeptember 9., csütörtök 13:37
10

Valahogy megint úgy jött ki a lépés, hogy a kormányközeli milliárdos, Szijj László Seagull MRD nevű, új luxusjachtja pont ott volt, ahol a 17 milliárd forintos, OE-LEM lajstromszámú magánrepülőgép, amit Orbán Viktor, Mészáros Lőrinc és Szíjj László is használt már - írja az Átlátszó.

A lap összeszedte, mikor pontosan merre járt a hajó, eszerint

  • első útja Máltára vezetett,
  • innen tavaly augusztusban elhajózott Nápolyba,
  • utána egy hetet volt Szardínia szigetén,
  • majd Cannes-ba indult, csak hogy
  • néhány nappal később Saint-Tropez kikötőjében tűnjön fel.
  • Vissza Cannes-ba, onnan irány Antibes,
  • majd szeptember 29-étől Livornóban töltött fél évet.

Idén júniusban aztán a legnépszerűbb turistacélpontok kikötőiben járt, volt, ahol többször is. Július elejéig járt Mergellina, Capri, Positano, Marina di Cassado és Castellammare di Stabia kikötőjében. Júliusban Salernóban, Ischián, Szardínián, Szicíliában és a környék kis szigetein. Aztán visszatért Olbiába.

Az Átlátszó összesítése szerint 2020 szeptemberében háromszor is úgy alakult, hogy az OE-LEM Nizzában volt, a Seagull MRD pedig a közeli Cannes-ban. 2021 júniusában többször is épp akkor repült Nápolyba, amikor a jacht a mergellinai, vagy éppen Capri és Positano kikötőjében tartózkodott. Július elején Nápolyban volt a jacht és a luxusgép egyszerre, később Szardínián, Korzikán és Szicíliában is.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt