Bekerült a Fradi a FIFA 22-be

játék
2021 szeptember 10., 08:42
comments 6

A Fradi játékosai szerepelni fognak az október 1-jén megjelenő FIFA 22-ben. Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál a Game Starnak azt mondta: „A Ferencvárosi Torna Club életében a FIFA22-ben való megjelenés újabb mérföldkő, hatalmas siker, amelyet a pályán kívül értünk el, de a pályán nyújtott teljesítményünk is kellett hozzá, jó érzés, hogy ismét valamiben elsők tudtunk lenni a magyar klubok közül.” Orosz a játékban való megjelenést a Kubatov Gábor elnökké választása óta végzett egy évtizedes csapatmunka egyfajta közös elismerésének tartja.

Közben a Nemzeti Sport azt írja, hogy a Fradi nem is lesz első, az MTK és az Újpest korábban már szerepelt a FIFA-sorozatban, a FIFA 99-ben voltak benne, az Újpest aztán a FIFA 2000-be is bekerült.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.