Egy férfi kivégezte a családját Dunakeszin

bűnügy
2021 szeptember 12., 21:29

Vasárnap késő este lövöldözés tört ki Dunakeszin, terjedt a hír először egy helyi Facebook-csoportban, amely arról számolt be, hogy több lövést lehetett hallani a Kisfaludy utcában, és rengeteg rendőrautó érkezett a helyszínre.

A környéken lakók azt írják, óriási a készültség, rendőrségi drónt is láttak körözni.

photo_camera Forrás: Facebook/Dunakeszin élünk

A police.hu azt írja, "a jelenlegi adatok szerint Dunakeszi, Kisfaludy utcában 2021. szeptember 12-én este egy férfi lőfegyverrel lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket. Mindannyian életüket vesztették. A bejelentést követően a Pest megyei rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei nagy erőkkel a helyszínre vonultak, azonban az 54 éves elkövető - még a rendőrök kiérkezése előtt - magával is végzett."

A Blikk a helyszínről arról számolt be, hogy "a Kisfaludy utca és az Elemér utca sarkát a gyalogosok elől a rendőrök lezárták, az ott lakók a házuk előtt azt mondták, hogy lövöldözés történik, valamint esetleges halálos áldozatok is lehetnek."

A Budapestkörnyéke oldal szintén hírt adott az esetről, miszerint a TEK egy házba próbált bejutni 22:30-kor.

"Helyszíni információk szerint három felnőtt és egy gyermek van a halálos áldozatok között. Úgy tudják a helyiek, hogy családi leszámolás lehet a háttérben" - írja a Blikk.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt