Láncfűrésszel fenyegetőzött egy mezőkövesdi férfi

bűnügy
2021 szeptember 13., 14:35

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 27 éves helyi férfivel szemben, aki szeptember 11-én 19 óra körül Mezőkövesden összeveszett az ismerőseivel, majd később egy láncfűrésszel a kezében tett fenyegető mozdulatokat a haragosai felé.

A férfi a fűrészt egy idő után letette, majd megfogott egy baltát, és belevágta a saját kerítésébe.

Az időközben a helyszínre érkező rendőrök elfogták a szerszámokkal hadonászó férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrségen. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.