Szijjártónak a pápáról is Gyurcsány jutott eszébe

vallás
2021 szeptember 13., 04:43

Mindenki a maga módján élte meg azt, hogy Ferenc pápa vasárnap elhozta az evangéliumi üzenetet. Szijjártó Péter külügyminiszternek például vasárnap este egy egészen másik Ferenc jutott eszébe a rendkívüli eseményről.

Huszonegy év elteltével vett részt újra személyesen a Szentatya az Eucharisztikus Kongresszuson. Ennek ellenére az egyházellenes baloldal hetek óta azt szajkózza, hogy Ferenc pápa csak egy napra jött Budapestre...Csak egy kérdést tegyünk fel halkan:

hányszor is volt pápalátogatás Magyarországon a Gyurcsány-korszakban?”

- vonta le a pápalátogatás tanulságait Magyarország külügyminisztere.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.