link Forrás

Tóth Csaba kihagyja, Hadházy Ákos vállalja - kövesd velünk élőben a Partizán vitasorozatának zuglói állomását!

POLITIKA
2021 szeptember 13., 17:00

Ma délben jelentette be Tóth Csaba, Zugló szocialista képviselője, hogy nem áll ki vitázni a Partizán stúdiójában a momentumos Hadházy Ákossal: az MSZP politikusa - akinek indulását támogatja a Párbeszéd, a Jobbik és a Demokratikus Koalíció is -, arra hivatkozott, hogy a Partizánon pénteken megjelent Karácsony Gergely-interjú során Gulyás Márton olyan kérdésekbe csomagolt vádakat fogalmazott meg személyével kapcsolatban, amelyekért nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt feljelenti, és csak a Zugló TV-ben hajlandó vitázni kihívójával.

A képviselő által kifogásolt interjút itt lehet megtekinteni:

link Forrás

A Partizán továbbra is kiemelt feladatának tartja, hogy a választópolgárok megismerhessék a jelöltek elképzeléseit a legfontosabb helyi és országos ügyekről, valamint a választókerület és hazánk jövőjéről, úgyhogy az eseményt a döntés ellenére is megtartjuk, annyi résztvevővel, amennyi megjelenik a helyszínen.

Miről lesz szó?

  • A Városliget-projektről, az Új Nemzeti Galériáról és a Biodóm jövőjéről.
  • Zugló közbiztonságáról.
  • A Bosnyák-tér átalakításáról, és a környék fejlesztési terveiről.
  • A rendőrhiányról, a tömeges leszerelésről és a rendvédelmi dolgozók bérfelzárkóztatásáról.
  • A korrupcióról.

Szeptember 6-a és 26-a között a Partizán - kiemelt médiapartnerével, a 444-gyel együttműködve - 32 országgyűlési egyéni választókerületben rendez vitákat az ellenzéki előválasztáson induló jelöltek között.

A maratoni vitaturné második hétében az ellenzék fővárosi politikusaira kerül sor, utolsó héten - az elsőhöz hasonlóan - pedig újra a vidéki indulók kerülnek főszerepbe.

A vitákat élőben a Partizán Youtube-csatornáján és Facebook-oldalán, illetve a 444.hu Facebook-oldalán követhetitek, a viták legizgalmasabb pillanatait összefoglaló 5-10 perces videókat pedig elsőként a 444 napindító hírlevelében találhatjátok meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.