Cristiano Ronaldo a bemelegítésnél úgy eltalált egy biztonsági őrt a labdával, hogy ő maga is aggódott a rendező testi épségért

bajnokok ligája
2021 szeptember 14., 18:51

A Young Boys elleni BL-meccsre melegítettek a Manchester United-játékosok, amikor Cristiano Ronaldo egyik eltévedt lövése telibe talált egy biztonsági őrt. A lövés nem látszik, de az eredménye igen: négyen is ápolták az elterült rendezőt.

photo_camera Fotó: FABRICE COFFRINI/AFP
photo_camera Fotó: FABRICE COFFRINI/AFP

A portugál is odament, hogy ellenőrizze, mekkora a baj. Váltott pár szót a biztonságissal, aztán visszament bemelegíteni.

link Forrás

C. Ronaldo a meccsen gyorsan, a 13. percben szerzett egy gólt, aztán egy kegyetlen belépő miatt kiállították a csapattársát Wan-Bissakát a 35. percben.

link Forrás

A BL-rájátszásban a Ferencvárost legyőző, emberelőnyben játszó svájci csapat előbb egyenlített a 66. percben, majd a 95. percben a győzelmet is megszerezte.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.